Det har vist seg at en god porsjon norsk natur i kombinasjon med oppgaver der alle de ansatte må samarbeide i nye situasjoner – der flere av medarbeiderne får vist seg fra en ny side samtidig som de lærer noe nytt – har bidratt til bedre miljø i etterkant. Da er båt en perfekt arena, ettersom ingen kan stikke av og alles bidrag teller. Muligheten er mange; seilbåtturer, cruise, RIB og passasjerbåter. Det finnes et stort utvalg av skreddersydde løsninger med spennende og lærerike produktpakker der alle kan delta.

Transporten - en opplevelse

De fleste ansatte liker å komme seg ut av kontoret og oppleve noe nytt i en ellers så traust hverdag. Terje Devold, administrerende direktør i 62°NORD, jobber med tilrettelegging av arrangementer både for bedrifter og privatpersoner. De har lang erfaring med opplevelser på båt, alt fra små hurtiggående RIB-båter til større passasjerbåter.

 

 

– En RIB er perfekt til ”tett på”- opplevelser og panoramautsikt. Opplev kysten, havet og fjordene i varme drakter og panoramautsikt, sier Devold. Han understreker at transporten bør bli en opplevelse.

– Du kan for eksempel oppleve en fantastisk havsafari der bedriften kan se både sel, havørn og lundefugl, og er været bra tar vi deg med inn i sjøgrottene. Mulighetene er mange. Passasjerbåter kan være en aktivitet i seg selv eller en del av en spennende transportetappe inn dype fjorder eller til den ytterste øy. En restaurant- og sightseeingbåt gir deg muligheten til å innta et bedre måltid med panoramautsikt til byen. På en seilbåt må medarbeiderne virkelig samarbeide, og den er et perfekt utgangspunkt for teamwork.