Røros Hotell – Bad & Velvære

Dette er et av midt Norges største og mest moderne konferansehotell med etotal kapasitet på 229 rom.

Vår største sal er Falkbergetsalen, egnet for store kurs, konferanser, messer, landsmøter, foredrag, konserter, teateroppsetninger, bryllup og festmiddager. Kapasitet til 450 personer i klasseromsoppsett. Ved bruk av store glass-skyveporter åpner man opp mot tilstøtende rom, som gir god plass og mulighet til vrimleområder ved blant annet messer og lignende arrangement. Mobilt amfi, full scenerigg og modulært podiesystem gjør salen fullkommen for lanseringer, opptredener, konserter eller banketter med «showtime». Konferansesenteret har kapasitet til fem parallelle seminarer à 100 personer samtidig. I tillegg har vi 17 møte -og grupperom i ulike størrelser.

Aktiviteter og fasiliteter

Røros Hotell åpnet i juni 2016 et nytt bad og velværeanlegg. Her er det bassenger og Jacuzzi både innendørs og utendørs som er åpnet hele året! Vi er stolte og erfarne leverandører av aktiviteter og arrangement for grupper i alle størrelser. Vi tilbyr våre grupper en skreddersydd opplevelse, der innsikt i stedets unike historie er selve nøkkelingrediensen. Vi kan tilby mange aktiviteter innen lokalmat og drikke. Røros Hotell har eget aktivitetsområdet hvor vi har lavvo med plass til 150 personer. Her kan vi arrangere middager, samlinger, også videre. Vi har også flere typer «action»-opplevelser, som for eksempel snøskuter, ATV-safari, hundekjøring og reinsdyrkjøring.

Beliggenhet

Røros Hotell ligger på verdensarvstedet Røros. Røros er et av Norges vakreste steder med en utrolig historie. Røros Hotell er lett tilgjengelig med to daglige flyavganger fra Gardermoen, samt tog fra Oslo eller Trondheim.

 

Hamn i Senja

Gi oss din utfordring - Vi liker det, vi kan det! Vi vet det. For vi har gjort det før. Fortell oss hva du trenger for å oppnå dine mål med oppholdet. Fra de mest uformelle utflukter, til de viktigste styremøtene og krevende VIP-arrangementene. Utmerket service gjennom flere år har gitt oss flotte sertifikater og diplomer fra blant annet Tripadvisor og Booking.com. Vi er fast bestemt på å få både nye og flere.

Aktiviteter og fasiliteter

Rå komfort: Blant noe av det råeste du kan finne av natur og i nærkontakt med elementene, kan du også få moderne konferanselokaler og komfortable sjøhus. Vi tilrettelegger for opptil 125 personer etter dine ønsker. Vi tilbyr sjøhus i kaikanten med nydelig utsikt, stue og kjøkken. Alle våre 65 soverom har eget bad. I Spiseriet byr vi på lekker mat og personlig service i en uformell og avslappende atmosfære. Det er lett å trives i dette historiske fiskeværet med den storslagne naturen rundt. Allikevel tar vi ingenting for gitt. Vi tar hånd om både store linjer og små detaljer for å levere enda bedre enn forventet.

Eksotiske opplevelser: Senja er et eldorado av naturopplevelser. Bli med på uforglemmelige arktiske eventyr direkte fra Hamn - hvalsafari, fjordcruise og strandhugg på «karibiske» strender, body rafting i malstrøm, trugetur under nordlyset, vandre og toppturer, utendørs teambuilding, hot tub, nyt perfekt utsikt til midnattssola, fisketurer i et av verdens mest fiskerike hav og mye mer.

Belligenhet

Fremme før lunsj: Med dagens flytilbud kan du forflytte deg fra Oslo-gryta til ro, fred og eksotisk natur på yttersiden av Senja på under fire timer. Fly gjerne til Tromsø og kombiner din tur med et stopp i den livlige nordlysbyen. Vi har mange samarbeidspartnere som byr på flotte opplevelse. Vi er behjelpelig med de fleste typer transport inkludert helikopter, båt, hund eller rein.

Snakk med oss:

booking@hamnisenja.no

400 200 05

Sees på Senja!

 

Quality Hotel Tønsberg

Dette er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Hotellet forener det beste av luksus og tradisjon i koselige, maritime omgivelser. Hotellets stab har lang erfaring med gjennomføring av store landsmøter, konferanser eller mindre sosiale samlinger. 

Aktiviteter og fasiliteter

Hotellet har en svært innbydende konferanseavdeling med møterom i alle størrelser, med maksimal kapasitet på inntil 1000 personer. Alle møterom og konferanserom har det siste av tekniske løsninger for å sikre et vellykket arrangement. Oseberg kulturhus ligger inne i hotellet med en konferansekapasitet på 1000 personer, og egner seg derfor utmerket for store arrangement som landsmøter, kick-off eller produktlanseringer.

Restaurantkonseptet Brasserie X baserer seg på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Her møtes nordiske mattradisjoner og franske brasserietradisjoner med avslappende stemning. Hotellets uformelle restaurant og bar er lekkert og bueformet over to etasjer, og med vinduer fra dørk til bro. Brasseri X og Bar X ligger flott til med panoramautsikt over sjøen og båtene som er på vei inn og ut av Tønsbergs havn.

Quality Hotel Tønsberg er mer enn et konferansehotell. Med treningsrom, relaxavdeling og utendørs svømmebasseng på taket (åpent i sommersesongen, 1. juni - 1. oktober) er det flotte muligheter for et forfriskende pusterom etter en krevende konferanse. Som gjest hos oss har du fri adgang til unisex-badstue i 5. etasje. Åpent hver dag mellom klokken 07.00 - 22.30. Benytt romnøkkelen din for tilgang.

Beliggenhet

Hotellet ligger nydelig til på bryggekanten i Tønsberg, med gangavstand til alle byens fasiliteter og tilbud. Tønsberg ligger perfekt til, med 20 minutters reise fra Torp Lufthavn, og to timer fra Gardermoen. Direkte tog både fra Torp og Gardermoen. Reisetid fra Oslo er cirka en time.

 

Lysebu konferansehotell

Hotellet har  85 rom, hvorav 21 enkeltrom, 26 dobbeltrom og 38 junior suiter. Lysebu tilbyr konferanser tilpasset gjestenes behov. Vi vet at ingen konferanser er like, og skreddersyr sammen med våre gjester et opplegg som er tilpasset hver enkelt behov.  Vi gir deg uforglemmelige opplevelser. Fantastisk mat, herlige senger, inspirerende møter. Lysebu tilbyr det ypperste når det gjelder kvalitet, komfort og estetikk.

Aktiviteter og fasiliteter

Lysebu kan tilby mange ulike aktiviteter. Lysebu har en anerkjent vinkjeller, hvor vi kan utføre alt av smakinger. Om det være seg akevittsmaking, vin- og champagnesmaking. I vårt matstudio kan deltakerne utfordre seg sammen med våre kokker. Våre mest populære aktiviteter er kokkeskole hvor deltakerne sammen med våre kokker lager en ferdig satt 4-retters meny, og kokkekamp hvor deltakerne får utdelt en kurv med råvarer hvor de skal lage en 2- retters meny. Her vil de ble bedømt av våre kokker på utnyttelse av råvarer, smak og presentasjon. Utover dette kan vi også tilby konditorkurs, mat- og vin i kombinasjon, samt matteater. Herregårdsmord er også en stor aktivitet på huset. Da blir deltakerne delt opp i lag, hvor de skal løse et mord på Lysebu. Hvem er morderen, hva er mordvåpenet og hva er motivet? Etter endt aktivitet, presenterer gruppene sine løsninger for hverandre. Dette skjer gjerne under middagen. For de slitne, kan vi også tilby massasje på huset.

Lysebus beliggenhet gjør at vi har mange gode aktiviteter i nærmiljøet. Både Tryvann sommer- og vinterpark og Holmenkollen har masse å tilby våre gjester. I samarbeid med eksterne partnere kan vi tilby aking i Korketrekkeren, Lavvo med ulike teamaktiviteter.

Beliggenhet

Oslos beste beliggenhet, vakkert beliggende i Holmenkollen som kongsgården i eventyret. Lysebu ligger ikke mer enn en 20 minutters kjøretur opp fra Oslo sentrum, men allikevel nok til å gi følelsen av å komme langt vekk fra byens stress og mas. Den gode atmosfæren, de velegnede lokalene og den kompetente staben, gjør Lysebu til et ideelt sted for møter og konferanser – og da har vi ikke en gang begynt å snakke om maten.

 

Scandic Hotell Narvik

Nyt utsikten fra et av Nord-Norges høyeste bygninger. Med utsikt over Narvik, Ofotfjorden og fjellene rundt byr Tøtta Bar i 16. etasje på en spennende og annerledes baropplevelse.

Hotellet åpnet i 2012 og bygningen består av en utoverhellende glassfasade. Dette gir en fantastisk utsikt fra alle våre 148 hotellrom. Vi kan organisere møter, konferanser og arrangementer for opptil 180 deltakere i innbydende lokaler med naturlig dagslys. I samarbeid med andre aktører i Narvik koordinerer vi større konferanser i Narvik Kulturhus med kapasitet inntil 500 personer. Det er viktig for oss å gi unike konferanseopplevelser, og vi legger derfor til rette for at dere kan kombinere konferansen med andre aktiviteter/severdigheter. De korte avstandene gjør at vi kan tilby en rekke spektakulære opplevelser rett utenfor hotellet.

Aktiviteter og fasiliteter

Narvikfjellet er verdenskjent for sin unike utsikt over omkringliggende fjord og fjell, samt de gode skifasilitetene. Her er det i tillegg muligheter for kjelkekjøring, klatrepark, gondoltur, sykling, vandring og bespisning på toppen. Narvik har også en enormt sterk rallar- og krigshistorie. Vi har flere ulike aktiviteter som spinner seg rundt dette.  Polar Park gir deg blant annet muligheten til å få en suss av ulv, eventuelt ett luftig svev i Nord-Europas lengste zipline over parken. Vi har også en rekke andre spennende naturopplevelser som golf, nordlysjakt, midnattssol, fisketur og museum.

Beliggenhet

Narvik er beskrevet som porten til Nord-Norge, og byr på unike arktiske opplevelser. Byen er et logistikkmessig knutepunkt. Vi har god tilgjengelighet gjennom flyplassen på Evenes som har direkteruter blant annet til/fra Bodø, Tromsø, Trondheim og Oslo. Vi har også tog- og bussforbindelser både til Nord-Norge og Sverige. Jernbanen knytter byen til hele Europa, med flere daglige avganger fra Narvik mot Stockholm. Med hotellets beliggenhet nær buss- og togstasjon er Scandic Narvik en ideell møteplass.

 

Clarion Hotell og Congress Trondheim

Hotellet er et av Skandinavias største kongresshotell. Moderne design, skybar med takterasse, spennende matkonsepter og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.

Hotellet har 400 rom, 18 møterom, konferanseområde på 3000 kvadratmeter og 300 parkeringsplasser.

Clarion Hotell & Congress er din samarbeidspartner når du søker:

• en aktør med solid og dokumentert erfaring innenfor konferanser, møter, banketter, events og overnattinger

• en personlig sparringspartner til ditt arrangement

• en sterk samarbeidspartner på gjesteopplevelser

• en samarbeidspartner med fokus på GOD service

• et nytt, moderne og pulserende hotell med fokus på stimulerende omgivelser

• et hotell som ALLTID setter deg først, slik at du får den beste opplevelsen

• et samarbeid hvor suksessfaktor er ditt viktigste mål

Aktiviteter og fasiliteter

Hotellet skal være et inspirerende sted å være, både for overnattingsgjester og for byens innbyggere. Vi har et variert program av konserter, foredrag og utstillinger. Få barer kan dessuten måle seg med vår skybar i toppetasjen med magisk utsikt over Munkholmen.

Her finner du også vårt spennende restaurantkonsept, Astrum Grill & Raw Bar, hvor det klassiske nordiske kjøkkenet møter rustikke amerikanske tradisjoner og sofistikerte asiatiske matretter. Resultatet er innovative smaksopplevelser. På kveldstid er dette det perfekte stedet for å mingle, ta en drink i baren eller bare nyte god musikk fra kveldens DJ.

Beliggenhet

Clarion Hotel & Congress ligger rett ved Trondheimsfjorden, og som nærmeste nabo finner du to av byens største attraksjoner: Pirbadet, Norges største badeanlegg, og Rockheim, det nasjonale opplevelsessenter for pop og rock. Hotellet er med sin unike, sentrumsnære beliggenhet det perfekte valget, både når det gjelder konferanser og events, eller en avslappende helgetur. Her bor du i umiddelbar nærhet til alt, blant annet Nidarosdomen eller Munkholmen, to av mange attraksjoner verdt å besøke. Tilreisende har for øvrig enkel tilgang til førsteklasses shoppingområder, forretningsstrøk samt en rekke restauranter.